2019-07-09 04:54:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Alkalmazkodást várni öntől hiábavaló

Napi horoszkóp július 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma az ön hetedik sorsterületén halad keresztül. Az érzelmei megnyilvánulása változó, képes azonosulni párja problémáival, de ha úgy érzi, azzal saját előnyei sérülnének, akkor azonnal visszavonulót fúj.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Önnek természetes a higgadt viselkedés, de szerettei részéről ma állandóan visszajelzést vár, és ha ma ezt nem kapja meg, akkor csak panaszáradat hallatszik a szájából. Ez az ön biztonság iránti igénye miatt van, mérgében még vitát is provokálhat, csak hogy a többiekből érzelmeket váltson ki.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma nem megy önnek a kikapcsolódás, a relaxáció, viszont remekül halad a munkával. Ha nekilát egy feladatnak, addig nem pihen, amíg be nem fejezi.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold-Jupiter fényszög következtében most ön most meglehetősen nyitott embertársai felé, cserében megkapja a környezetétől az elismerést. Ön igazán szerencsés, könnyen lehet, hogy elő is léptetik a munkahelyén.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai Neptunusz és Nap közötti harmonikus fényszög miatt nagyon jól átérzi mások hangulatát, lelki problémáját, felismeri, hogy a problémának a múltban hol van a gyökere. Ha ezt a kitűnő képességét a jövőben hasznosítani akarja, akkor előbb komoly önnevelésre van szüksége, ami önnek menni fog.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr hátrálása lehetőséget ad önnek bizonyos elemző munkára, vagy valaminek az újra gondolására. Használja ezt fel arra, hogy az ön előtt fekvő szerződések minden pontját újra átnézze, ellenőrizze és pontosan, hibátlanul adja át a szerződő partnerének.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön első sorsterületén áthaladó Hold érzékennyé teszi ma önt partnere szükségleteire, fennáll a lehetőség arra, hogy személyes érdekeit a másik ember igényei mögé helyezheti. A baj csak ott van, hogy így függő kapcsolatot fog gyorsan kialakítani, és ha ez a minta bevésődik, ez már az önök kapcsolati dinamikájának a része lesz.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars lehetőséget ad önnek ma a gyors cselekvésre. Természeténél fogva ön szereti az izgalmas helyzeteket, a kihívást, a legkritikusabb pillanatban a helyzetet átlátva, a konklúziót levonva cselekszik, és nem tud mit kezdeni a vacilláló emberekkel.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Cselekedetei gyakran nélkülözik a türelmet, és mások véleményét figyelembe nem véve dönt. Ezért ma önfejűsége miatt általában nehezen fog kijönni embertársaival, mert alkalmazkodást várni öntől hiábavaló.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold-Szaturnusz közötti fényszög miatt ma nagyon éretten viselkedik, és alkalmazkodik a realitásokhoz. Ugyanakkor gond lehet, hogy érzelmeit visszafogja, nehezen tud bizalommal lenni bárki iránt, a Szaturnusz akadályozza a spontán érzelmi megnyilvánulást. Ma szeret észrevétlenül meghúzódni és kerüli a feltűnést.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma gyorsan és vibrálva él, belső nyugtalansága kiül az arcára és tükröződik a viselkedésén is. Megnyugvást csak akkor tapasztalhat, ha valamiben kiemelkedő sikert ért el, és törekvései eredménnyel jártak.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Feladatot vállalhat egy segítő közösségben, ahol ön kitűnően érzi magát, mert egyszerre jótékonyan is cselekedhet, és optimizmussal szemlélheti a világot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: